Corrupte overheid

Een wetgeving om een vereniging te verbieden. Een wetgeving om jouw overtuiging te verbieden. Daar is de overheid hard mee bezig. Gaat er een belletje rinkelen?

Als Nederland iets is, dan zijn het wel kudde dieren. Een stelletje koeien die niet voor zichzelf kunnen denken. We worden gevoed door wat er op tv en het nieuws uitgezonden word. Want als het op het nieuws is, dan moet het wel waar zijn. Zelf nadenken is er niet bij…kudde gedrag.

Is er niemand die in de gaten heeft dat de overheid hun propaganda voert via de media en daarmee zieltjes probeert te winnen om hun wetswijzigingen door te voeren? Want hoe minder tegenwerking, hoe beter. Zoals nu in het nieuws is, het verbieden van motorclubs….als je het nieuws moet geloven is het wel ernstig gesteld in Nederland. Media staat er vol mee. Maar hebben ze ook werkelijk wat te melden? Zijn er werkelijk veroordelingen geweest? Nee… Zogenaamde jarenlange onderzoeken, maar er is niets over bekend. Invallen in het geheim voorbereid, maar de media staat er toevallig wel met hun camera bovenop? Maar dat er mensen worden gearresteerd omdat ze hun colors dragen en daarom niet welkom zijn op een Harleydag om een biertje te drinken. Wacht even…….. ze dragen kleding waarvan de overheid vind dat je ze niet mag dragen. Want meneer “biker met colors” die toch naar dit evenement gaat, om gewoon een biertje te gaan drinken, is deze meneer ook werkelijk een crimineel? Hebben ze hem in overtreding gezien? Nee… hij draagt kleding en heeft een overtuiging en op zijn geloofsovertuiging word hij gearresteerd. De wet is er nog niet, maar hem word verboden daar te zijn en word door de politie gearresteerd. Gaat er een belletje rinkelen?

Laten ze dit voorval zien in de media? Nee natuurlijk niet. Want dit zou laten zien dat onze overheid gelijk is aan de Nazi’s in de WO2. Ben je Jood? Afvoeren die handel, arresteren en weggooien. Draag jij een motorvestje, ben je lid van een MC, ben je supporter van een MC? Afvoeren en weggooien die handel. De geschiedenis is zich aan het herhalen. Tingelingeling.

Maar hoe zit het dan met die MC’s die zich wel schuldig maken aan crimineel gedrag zul je denken? Nou precies, er zullen heus enkele members zijn die zich schuldig maken aan….maar wat zegt dat over de andere motorclubs? Pak die enkeling aan, dat is wat eerlijk is. Maar de overheid is niet eerlijk. De overheid en ik zeg je, Meneer Opstelten die de aanstichter is van dit allemaal, is zelf zo corrupt, dat is een man die opgepakt moet worden voor criminele activiteiten. Hij is meester in het achterhouden van belastende informatie, het dekken van pedofielen en een meester in de hand boven het hoofd houden van andere mede-overheids-criminelen.

Maar ik dwaal af. Wanneer gaat de Nederlandse bevolking wakker worden dat we een corrupte overheid hebben? Stel je voor dat jij geen supporter meer mag zijn van je favoriete voetbalclubje…en ik bedoel dat het je verboden word. Want ja, als we de media moeten geloven, dan weten allemaal dat alle supporters van voetbalclubs criminelen zijn, de boel kort en klein slaan, supporters van andere clubs in elkaar slaan, elkaar afmaken. En de overheid zet hier geen verbod op? De hooligans slaan elkaar elk weekend de hersens in, maar wat zegt dat over de aanhangers die wel voor hun plezier naar het voetbal gaan? Dit wangedrag van de enkele raddraaiers houd de politie op de been, er word grofgeld aan voetbal verdiend, dat is de één van de reden dat daar geen verbod op komt.

Maargoed, je word overal geweigerd, je word gearresteerd omdat je een supporter bent, je een shirtje draagt van je favoriete voetbalclub. Zie je het voor je? Je kinderen , je zoontje, ze mogen geen shirtje meer dragen, het is verboden. Want jouw zoontje, amper 6 jaar oud word dan geassocieerd met een criminele club. Worden we wakker? Tingelingeling.

Nu ben jij een veteraan. Je hebt gevochten voor volk en vaderland. Of je bent nog steeds dienend, je komt op voor de bestaansrechten/mensenrechten van anderen, je riskeert jouw eigen leven voor anderen in verre landen. Je laat je vrouw en kinderen in je thuisland om de mannen, vrouwen en kinderen in die andere landen te helpen. Je bent dus in dienst van onze overheid, zij zenden jou uit naar die landen om daar goed werk te verrichten. Let wel: onze overheid die jou uitzend en bij terugkeer al zo bitter weinig doet voor deze veteranen . Onder deze veteranen, een kleine club mannen, die hun erkenning en herkenning zoekt bij elkaar, die hun overtuiging hebben en leven, bij elkaar hun broederschap hebben,… ook deze club wil de overheid gaan verbieden……..want zij dragen een vestje, een vestje met een naam, met een afbeelding welke die hun overtuiging uitdraagt. Het is te schofterig voor woorden hoe de overheid deze (ex)militairen behandeld. Zij die vochten voor de mensenrechten, worden nu aangetast en aangerand op hun eigen mensenrechten.

En de media, die aangestuurd word door de overheid, gaat maar al te graag mee in deze sensatie verhalen. Kennelijk is het ook waar de bevolking van Nederland zich aan verheerlijkt, een soort van drugs. Je hoeft zelf niet meer na te denken, het word wel voor je gedaan. Tingelingeling.

Blind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.